Новини от вас: Здравейте Дремиград!!! Как сте?…Спите ли?

Здравейте Дремиград!!! Как сте?…Спите ли?…или пак позволихте да ви уплашат?

Срам ме е, че съм Дремиградчанка…толкова ме е срам, че ми ства мъчно…плаче ми се…. Днес минах покрай Царската чешма – мястото на запалянковците на футболния отбор „Розова долина“…но само минах, не спрях…досрамя ме….на призива във фейсбук се бяха отзовали казанлъчанина и 5-6 деца – малките футболистчета на Розите, които милеят за този отбор и им пука за отбора дали ще остане в забвение или ще играе големия футбол….Да ама не….

Градската управа и управата на така наречения футолен отбор използваха момчетата футболисти за всякакви други цели, но не и заради спорта – Футбол. Носят се вече легендите по колко пари печелели футболистите за да купуват гласове за кметицата в предизборната и надпревара – от 1000 до 3000 лв говорят под сурдинка.Не се учудвам и съм склонна да вярвам, защото днес не забелязах един футболист покрай протестиращата малобройна агитка, явно те са спечелили момчетата – едни пари, други трансфери в други отбори, а тези които са играли само футбол, заради самия спорт ще си останат със спомена за лястовичката, която кацнала на рамото на отбора, ама управляващите я прогонили с камъни…защото в Дремиград всичко е задкулистни сметки и подмолни интриги….

-Има ли розииии….

-имаааа…

– колко смееее….

– многооооо––

така ще запомня малчуганите, които не разберат какво точно се случва…но обичат Футбола…. Надявам се докато те стигнат до местата на продажните батковци футболисти, да се намерят хора които милеят за този град и искат да върнат усмивките на хората…но не с интриги, а със спорт, култура, хубави празници, и воля да направят града красив и щастлив…

Е хайде Дремиградчани, продължавайте да си спите…аз няма да ви преча….

Пламена Радева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram