Новини от вас: Грозен пасквил. Е, стига г-жо кмет!

Здравейте!
С огромна погнуса и възмущение искам да изразя своето мнение за поредния грозен пасквил и обръщение на Община Казанлък, което намерих в пощата си. Настоящата кметица Галина Стоянова, очевидно продължава гнусната тенденция за нескопосани листовки, които все още помним, пускаше кметът Дамянов.

Ако някой все още не го е получил в пощата си пасквилът гласи

Обръщение на г-жа Галина Стоянова – кмет на Община Казанлък по повод неодобрените проекти на общината по Публичната инвестиционна програма…….

Обидената председателка на ГЕРБ в Казанлък и кметица за пореден път ни запознава със своето мнение, за разпределението на проектите. За съжаление Казанлък не печели проект, но това го разбрахме.
Гледахме го по казанлъшката телевизия, където лицето Г.С. обясняваше как ще се бори за Казанлък. Мнението й беше отразено по сайта казанлък ком и сумати и други сайтове. Очевидно и за по-сигурно Г.С. е решила, че с подобна листовка ще стане още по-популярна, като се ожали за пореден път. Не знайно защо след като и всички кметове на ГЕРБ излязоха с декларация и си рекоха позицията, за която гледахме и четохме по казанлъшките медии.

Всичко става, ясно и по – ясно, прочитайки, коментар на втората страница от пасквила. За пореден път виновен за всичко е изкаран Васил Самарски, защото не дал отговор!

Не знам кой трябва или не да дава отговор, но на мен като казанлъчанка, предполагам и на стотици други, ни писна от това предишния кмет да хвърля обвинения и настоящата кметица да изкарва за всичко една личност виновна, за управленските й несгоди.

Сигурно някой е взел пари да отпечата и напише този пасквил и най-вероятно това са хората, които постоянно говорят на Г.С. , че тя е велика, пък видиш ли тоз трябва да е вечно черен.

Е, стига г-жо кмет! Престанете да принизявате общинското управление до безкрайните си вендети и търсене на саморазправа.

Вие сте кмет на Казанлък, но постоянно ни припомняте, че сте кмет на ГЕРБ. Гласували или не за вас Вие сте тази, която трябва да защитава Нас и работи за града, а не при всяка трудност или неуспех да търсите виновни другаде, макар и да казвате, че ще се борите до край.

И един съвет. Престанете да слушата съветите и идеите на гъзоблизци, които принизяват от политика до култура в този град. Освен, ако това не е и вашето мнение.
И не заливайте пощите ни с гнусотии, както се случи с фейсбук.

Дарина Кънчева

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram