Новини от вас: Хора, събудете се!

Писна ми някой постоянно да си прави ПР на мой гръб!
Управляващи и опозиция, правете си предизборните кампании без да въвличате гражданите на общината в долните ви игрички. То не бяха митинги за защита на школа и против бежанците, разни декларации в подкрепа на дълго жадувания тунел, сега пък вой до небесата за някакви си проекти…..
Питам аз, г-жо Кмет, кому са нужни подобни популистки ходове!? Ние, гражданите на общината имаме нужда от конкретни действия, а не от митинги и декларации. Вместо да пишете декларации и да организирате митинги, я постойте малко по Министерствата и направете нещо реално за общината ни.
Колко бежанци засели Правителството в школата……нула, поради простата причина, че никога не е имало намерение да го прави. Ама не, ние трябваше да въстанем и да се покажем по всички медии, хубаво да ни видят.
После Декларация в защита на тунела….От кого? Пак да се покажем…..В един сайт прочетох, че тръжните процедури си вървят, избират се проектанти…ама ние пак впрегнахме каруцата пред вола…..Кой отрече, че тунел няма да има….никой освен ГЕРБ, а бе мили общински съветници, вие чак сега ли разбрахте колко е важен тунела за Казанлък. Не, разбира се, ама предизборна кампания идеее.
Ами трябваше поне един проект да одобри това Правителство…сега какви лентички ще режем в Казанлък. Тук ми изниква важен въпрос, КОЙ реши, че точно тези проекти са приоритетни за Казанлък, аз живея в жк Изток, ние там забравени от Бога ли сме, що не кандидатствахме с проектче за Източното. Да се беше помислило за младите хора, една спортна зала да се направи, детска градина да се ремонтира…ама не пак рози и пътища.
Драги съветници, вас някой попита ли ви с кои проекти да се кандидатства, едва ли! Обществен дебат да бяхте направили кое е най-важно за Казанлък! Ама за декларациите сте номер едно!
Ще седна да попрочета какви са условията за финансиране от Правителството, че почвам да си мисля, че някой ни взима за балъци и нарочно бутна тия проектчета ….нали и Бойко иде.
Ейй, казанлъчанино, да му писне на човек.

Автор: Христина Стоянова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram