„Новини от вас“: Пресс ТВ защо прикривате лъжите на ГЕРБ в Казанлък?

Този път май дезинформирате Пресс ТВ, защо прикривате лъжите на ГЕРБ /и на вас ли плащат/? Защо не казвате истината за този човек? Нали журналистите сте за това, да търсите различните гледни точки, показахте само какво казала говорителката на общинската избирателна комисия. Намерихте ли общинския съветник, дето му взехте главата вече, Георги Георгиев? Като е в чужбина не си ли зададохте въпроса, как е подал документ при председателя на Общинския съвет, че иска да излезе от листата?
Малко предистория/в случай, че не я знаете/.
Напуснал е страната за три месеца, на 3 януари, и не е подавал документ на тази дата, че иска да излезе от групата на ГЕРБ. След това след седмица някой /Кой е този някой? И дали е имал пълномощно или не?/ отива и подава въпросното заявление, със съмнителни копирани подписи.
Защо не попитахте Г.Георгиев дали е уведомен за намеренията на шефовете от ГЕРБ. Знаейки, че Г.Георгиев е в чужбина тези от общинската избирателна комисия му изпращат уведомително писмо с обратна разписка до него на българския адрес.
Интересно ми е, след като човека отсъства, кой подписа обратната разписка?
Как така никой не си зададе въпроса този човек като е в чужбина как се е телепортирал на „Розова долина“ 6 за да си подпише заявлението за напускане от групата съветници.
Къде е решението на избирателната комисия-нали е публично или и то се крие за да е невъзможно обжалването?
Задавайки си всички тези въпроси се питам дали демокрацията ни не е в опасност и дали фалшифицирането на всичко не стана модел на управлението на ГЕРБ. Вие не се ли притеснявате, че утре може да се окаже, че сте се подписали на документ за жизнено важни за вас неща, без да знаете и се окажете без работа и дом.
Не е ли тревожно всичко това, или просто защото публикацията е платена и вие сте длъжни да я излъчите без да си зададете всички тези въпроси…как сте със съвестта господа журналисти?

В.Атанасова

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram