„Розите“ ще зимуват втори в зоналната група при децата

В отложения мач срещу „Лидер“, в зоналната група при децата 2005/2006 г., ФК „Розова долина“ наказа у дома гостуващия тим от Пловдив с класическото 3:0. Голмайстори за отбора на „Розите“ са Александър Попминчев, Християн Цанев и Ивайло Чиплаков.

Старши-треньорът на казанлъчани Антим Паральов е доволен от представянето на момчетата си. „Имахме териториален превес през по-голямата част от мача и закономерно създадохме повече голови положения. Това беше последен мач за нас от първия полусезон в тази група. Доволен съм от представянето на децата и мисля, че се представихме много достойно. Всичко срещи са интересни, защото в групата играят доста равностойни отбори. Единственно мога да съжалявам, че загубихме точки в двубои, в които не бяхме надиграни и с тези точки сега щяхме да сме водачи в групата“, коментира старшията на „Розите“.

След 15 кръг в групата от 16 участника, казанлъшките футболисти са само на две точки разлика от лидера „Марица“ Пловдив. С 33 точки, момчетата на Паральов заемат престижното второ място пред редица професионални школи. В полусезона имат 10 победи, като допуснаха само 2 загуби и 3 равенства.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram