Казанлъшкият тим разби гъркините в контроли

Две успешни контроли срещу гръцкия „Никея“ Александруполис изиграха жените на Волейболен клуб „Казанлък“ през уикенда. В съботния ден възпитаничките на Борислав Крачанов надделяха над гъркините с 3:1, а в неделя победиха с категоричното 4:0. „Очаквахме да са малко по-конкурентоспособен отбор. Нямаше голяма полза за нас от тези две контроли, предвид играта, която показаха гъркините, но пък резултатът повлия на психологическото състояние на отбора, даде по-голямо самочувствие на момичетата, които се подготвят за първите си мачове от есента“, коментира старши-треньорът Борислав Крачанов.

Тимът на „Никея“ играе с млади състезателки, ученически отбор. Още във втората контрола, срещу гостенките вкарахме нашите девойки и те играха безупречно, коментираха от щаба на казанлъчанки. „Има какво още да се желае, но имаме и достатъчно време, за да работим и подобряваме играта си“, каза още Крачанов.

Тази седмица – в сряда и четвъртък волейболният ни отбор ще изиграе още две контроли, но в София – срещу столичния „Левски“ и „Славия“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram