В „Розова долина“ бесни на бригадата от Кърджали за мача със „Сокол“

Ръководството и треньорския щаб на ФК „Розова долина“ (Казанлък) осъди решенията на съдийската бригада от Кърджали, свирила мач на казанлъчани в неделя, 15 септември, срещу „Сокол“ Марково. „Розите“ загубиха при гостуването си с 1:2 в седми кръг на Трета лига – Югоизточна група. Старши-треньорът и футболистите не скриха възмущението си от поведението на съдията Мустафа Шефкет.

„Умишленото и тенденциозно съдийство превърна срещата в пародия. Тримата рефери извършиха поредно престъпление спрямо футбола, но за огромно съжаление за България това е често срещано явление“, коментираха от щаба на „Розите“. От щаба ни разказаха за несъществуващи засади, нарушение срещу вратаря ни при гола на „Сокол“, попадение от засада, неотсъдени две дузпи, постоянно допускане на доктор за симулации на терена и спиране на играта през втората част, от която чистото игрово време е било не повече от 18 мин. „Срам и позор за бригадата от Кърджали”, каза треньорът на „Розова долина“ Атанас Апостолов.

Мачът на „Розите“ и „Сокол“ в село Марково беше заложен в програмата на Sportal TV в живо предаване и коментатор. От медията обаче обясняват, че противно на очакванията, домакините не са допуснали камерите на журналистите на своя стадион.

Казанлъчани са вече шести в класирането с 11 точки. В следващия си мач „Розова долина“ приема у дома Черноморец 1919 Бургас, на 21 септември, събота, от 17:00 ч.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram