ШК „Казанлък 21“ с най-големия си клубен успех при децата

Шахматният клуб на „Казанлък зарадва почитателите на спорта в града ни с втори бронзов медал от Държавното отборно първенство, което се проведе в Кранево от 1 до 6 сепетмври. За Деня на Съединението възпитаниците на ФМ Петранка Драганова взеха втори медал при десетгодишните деца, този път – от надпреварата на блиц. След 4-то място на класически шах, малките състезатели добавиха от републиканското и два бронза на ускорен шах и блиц. След финала на първенствата от клуба отчетоха най-големия си успех за годината.

„Повече от доволни сме! Нашият труд през лятото беше възнаграден! Героите: Симеон Дичев – капитанът, нашият локомотив, без когото не можем! Божидар Симеонов – малко късно се ,,пробуди“, но на бързите контроли даде своя съществен принос! Константин Смилов – неуморният боец, на когото разчитахме, като ,,забивач“ в решителните моменти! Калина Шипкова – малкото, 8г. момиченце ,,порасна“, включи се в отбора на момчетата съвсем равностойно и по нищо не отстъпваше! Всички те, бяха дисциплинирани, спазваха тактическите указания безпрекословно и даваха всичко от себе си! Благодарим ви деца, за сърцатата игра! Благодарим на малката казанлъшка група родители, които ни подкрепяха в залата! Благодарим и на вас, за подкрепата, която усещахме в далечно Кранево!
Нашето синьо лято – сезон 2019, ще изпратим с гордо вдигнати глави, защото работихме много и постигнахме най-големия си клубен успех при децата!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram