Европейски шампион остава извън класацията Спортист на годината

3
523

Седем медала, сред които златен от европейско първенство, и Купа за най-техничен млад състезател от балканското първенство в Сърбия печели през 2015 г. казанлъшкият таекуондист Павел Бояджиев. Въпреки силния финал на годината, нито Община Казанлък, нито Община Стара Загора пожелаха да го номинират в класацията за Спортист на годината.

Коментари от Фейсбук

3 КОМЕНТАРИ

  1. А защо никъде в „новината“ не се споменава, че Павел се състезава за старозагорски клуб? „Спортист на годината“ е инициатива на община Казанлък, която обхваща само казанлъшките спортни клубове! Хайде да не се правят изкуствени сензации!!!

    • Изгледай интервюто и ще чуеш това което може би само теб вълнува . И спортист на годината не е инициатива само на община Казанлък , а на всички общини в България.Има много примери за спортист на дадена община, които не се състезават за клуб от същата.Не става въпрос за награда, а за едно уважение и поощрение към труда на едно дете .Дете като всички останали деца на БЪЛГАРИЯ -БЪДЕЩЕТО НА ТАЗИ ДЪРЖАВА.

    • От Стара Загора казват,че детето е от Казанлък,от Казанлък казват,че се състезава в Старозагорски отбор.Откъде тогава може да получи признание и морална подкрепа за положения труд и постигнатите резултати?Неможем да разберем,че с тази злоба и завист се пропиляват много таланти на България.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here