Президент на спортен клуб построи сграда за своите възпитаници

С модерна база и пансион, в който са настанени състезателките, привлечени в отбора на волейболен „Казанлък“, клубът с президент Васил Аргиров е сред иноваторите, инвестиращи не само в хора, но и в материална база. За да развива школата на Казанлък, тъкмо обявеният от Общината „Инвеститор в сферата за спорта“ за 2016 г. бизнесмен изгражда модерен пансион в самия център на Казанлък. В него състезателки на клуба разполагат с най-модерните условия за отдих.
Настанените в пансиона момичета не са от Казанлък, затова предоставянето им на удобства е от съществено значение, за да се чувстват те добре в града, за който се състезават, твърдят от клуба.
Нито ЦСКА, нито „Левски“, нито който и да е друг голям клуб се е погрижил така добре за своите възпитанички, както казанлъшкият, разказва зад кадър кондиционният треньор на отбора Владислав Ганчев.
Всяко от помещенията е оборудвано с кухня, телевизор, климатик и модерно обзаведена баня. Нищо не липсва на момичетата и това дължим единствено на щедростта на финансовия благодетел на клуба и негов президент Васил Аргиров, признават състезателките.

Триетажната сграда, построена специално заради момичетата, разполага с 15 стаи и 3 апартамента.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram