Исторически успех за „беройки“ през този сезон

В „ТОП 3“ на женския волейбол, бронз в елита при жените и вицешампионско място за националния трофей в един исторически за тима на „Берое“ сезон. Така приключи втората година от участието на тима, воден през сезона от Петър Дочев, в родния шампионат. Това което направихме тази година заслужава адмирации, коментира успеха на старозагорки Дочев. Три от неговите възпитанички вече получиха повиквателни и за женския национален отбор, който започва подготовка за новия сезон веднага след Великден, на 29 април (понеделник) в София.

Сред повиканите 29 състезателки са трите представителките на „Берое“ – капитанката Веселина Григорова, Радостина Маринова и младата Мария Кривошийска.

Тренировъчният процес ще се води в столичната зала „Христо Ботев“. На 17 май волейболистките отпътуват за Русе, където предстои първото им изпитание – домакински турнир от Волейболната лига на нациите.

От 21 до 23 май „Арена Монбат Русе“ приема двубоите от първи уикенд на надпреварата, а съперници на България са Япония, Белгия и САЩ.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram