„Розите“ зимуват в „златната среда“ на групата, букмейкъри ги наблюдават

Казанлъшкият представителен футболен „Розова долина“ ще зимува в „златната среда“ на Югоизток в Трета лига. След загубата от „Атлетик“/Куклен/ в близост до Пловдив с 4:1 (почетно попадение на Михаел Лалев -на снимката), казанлъчани са 10-и след 17 мача с 21 точки. Първи сред 18-те тима с 20 точки повече са „шейховете“ от морски Бургас.

Момчетата водени този сезон от Наско Апостолов имат в актива си 6 победи, три равни и 8 загубени двубоя (с голов пасив от 28-31 попадения). „Розите“ са само на точка от 7-та в един полусезон на „приливи и отливи“, но по-важното е, че момчетата „стиснаха зъби“ и са в „ТОП 10“ на групата си.

В последната среща сред „полите“ на Родопите нашият мач за учудване и на щаба от „Севтополис“ се появи в беларуски сайт за залози.

www.marathonbet.by/su/ или «Букмекерская контора Марафон» обърна внимание на двубоя ни, финален за годината.

Комерсиалният сайт изчисли точно 220 атаки за 90 минути, 33 удара към вратите на двата отбора, след 103 опасни атаки. Статистиката сочи и 6 корнера, 7 засади и едва 2 жълти картона в коректен мач в Куклен . Само „Гигант“ Съединение и „Марица“ Пловдив са включени от Трета българска лига, с финален учудващ резултат в полза на „гигантите“.

Прави впечатление,че е коефициентите вече са премахнати от кантората на букмейкъра.

Играещият старши-треньор Атанас Апостолов, Владислав Калайджиев, Венцислав Иванов, Пламен Колев са с по 4 гола в „челото“ на реализаторите. Следвани от Ахмед Фаиков, Михаел Лалев, Николай Георгиев, Марио Йовев с по 2 гола за есента.

След повече от месец и половина „розите“ отново стартират подготовката си за своя 18 пролетен мач срещу тима от Карнобат на 23 февруари’19. Момчетата от „Севтополис“, повечето от местните казанлъшки школи, ще разчитат отново на повече публика, спортен шанс и късмет през 2019-та.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram