Херо поема „Лудогорец“?

Старши треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев обяви, че напуска поста след загубата от Ботев Пловдив в мача за Суперкупата.
„Аз съм подал моята оставка и собствениците трябва да решат. Аз съм направил достатъчно за този клуб. Един мач, който е за Суперкупата, може да завърши по всякакъв начин. Отборът е много силен, клубът също и ще излязат от тази ситуация. Аз съм убеден в това нещо и им пожелавам успех. Сега обмислих добре ситуацията и щом в мен е вината, аз я приемам”, коментира Дерменджиев след загубата от пловдивчани.
Междувременно NOVA, позовавайки се на свои източници, съобщи, че Димитър Димитров-Херо ще смени Георги Дерменджиев на треньорския пост в „Лудогорец“. Очаква се Херо да поеме отбора в близките дни.
Вече стана ясно, че Димитров и „Иртиш Павлодар“ се разделят по взаимно съгласие, а това официално ще стане факт в четвъртък преди тренировката на казахстанския отбор.
Неизменна част от екипа на Херо вече повече от 10 години е и казанлъчанинът Детелин Маслов, който работи в „Иртиш“ като кондиционен треньор. Ще го видим ли в щаба на „Лудогорец“ и ще има ли рокади по върха в шампионския тим, ще научим скоро.
„Ботев“ Пловдив спечели Суперкупата на България след като победи „Лудогорец“ със 6:5 след изпълнение на дузпи (в редовното време 1:1).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram