Успешен турнир на малките ни волейболистки, а старшата с победа над „Левски“

Без загубен гейм, възпитаничките на Миглена Стрезова взеха победата от турнира на група Б за отборите при 13-годишните момичета от регион „Странджа“ (13 и 14 април). Състезателките ни и съставът на СКВ „Берое“ се класираха за участие във втори турнир, който ще приеме град Казанлък от 15 май.

И в трите си мача в спортната зала „Иван Вазов“ в Стара Загора съставът ни победи категорично с 2:0 всичките си съперници – „Странджа“ Средец, „Берое“ Стара Загора и атсайдерът „Сливен“.

В същото време, старшата възраст на клуба се готви за финалите на държавното първенство от 21 април в Казанлък. Влизаме в битката за медалите, коментира след изиграването на вчерашната проверка срещу състава на „Левски“ треньорката в ДЮШ на „Казанлък“ Миглена Стрезова. Девойки-старша възраст на волейболен клуб „Казанлък“ надиграха столичанки с 3:2 гейма. „Успяхме да обърнем мача и успехът в контролата за нас е добър знак за работата ни в клуба преди началото на финалния турнир от държавното първенство за тази възрастова група“, добави Стрезова. В спора за титлата при девойки U20 участват осем тима. Досега класиралите се отбори са Казанлък, Левски, ЦСКА, Марица (Пловдив), Перун (Варна) и Пирин (Разлог).

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram