„Розите“ продължават без загуба в съботните си проверки

Казанлъшкият „Розова долина“ продължава без загуба в проверките. На стадион „Севтополис“ възпитаниците на Данаил Христов завършиха наравно 1:1 срещу „Димитровград-1947“.  Още в първите минути гостите поведоха с 0:1, но в 65 -та юношата на „Розова долина“ Камен Петков – Кембо изравни за миролюбивото равенство в четвъртата, поредна контрола.

В първите 45 минути казанлъчани играха без опитните Милен Христов, Николай Стоичков и Пламен Колев, а на терена, след по-дълга ваканция, се завърна дефанзивният Петко Георгиев. Отново в състава на „розите“ е казанлъшкият талант Михаел Лалев, който е нужен на тима за позицията на централен нападател.

„Резултатът за мен не е важен, а искам да видя какво е състоянието на всичките 18 футболисти преди важния първи мач със „Загорец“ на 24 февруари. През второто полувреме превъзхождахме гостуващия тим, но пропуснахме много положения, за да победим. Доволен съм от новите попълнения, които дойдоха преди месец, ще разчитам и на момчетата от школата“, коментира старши-треньорът на ФК „Розова долина“ Данаил Христов.

В последната контрола на 17 февруари срещу „Янтра“ Габрово ще влезе в игра съставът, на който Христов ще разчита през пролетния полусезон. Продължаваме с едноразовите тренировки, за да сме готови за първия двубой, коментират от щаба на „Севтополис“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram