Честито на Александър Алексиев и Петър Чавдаров! Ще карат във Франция

Станаха ясни подробностите около трансфера на Александър Алексиев и Петър Чавдаров от „Nessebar- Shockblaze“ във френски колоездачен отбор. Мъглижкият колобегач Сашо Алексиев, който е един от най-големите таланти в историята на колоезденето от последните години, бе част от мъжкия тим на колоездачен „Несебър“ и донесе много купи и медали за клуба си.

Казанлъчанинът Петър Чавдаров изкара сезон при мъжете. “ Казвали сме го неведнъж – ти си следващата голяма надежда на българското колоездене“, написаха от клуба по негов адрес във връзка с последните събития.

„Преди всичко благодарим за това, че сте достойни и стойностни млади хора, които въпреки трудностите в спорта, допринасяте за развитието и популяризирането му. Благодарим и за моментите прекарани заедно и за емоционалните спомени.

Пожелаваме ви да покорите Франция и скоро да ви гледаме в някоя от големите колоездачни обиколки. А после се върнете по родните си места, за да запалите малките ентусиасти да последват примера ви. Всеки знае, че Казанлък и Мъглиж са люлката на българското колоездене.“, написаха за изпроводяк на състезателите ни несебърци.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram