Волейболен уикенд с казанлъшко участие

Казанлъчанката Веселина Григорова, капитан на женския „Берое“ ще излезе със състава тази вечер за 11-ти кръг на женската надпревара при гостуването на ЦСКА. Двубоят е от 18:00 часа, а резултатите в реално време ще следи сайта bgvolleyball.com.  С 18 точки „Армейките“ се заковаваха втори във временното класиране, а победата за „Берое“ срещу ЦСКА ще позволи на отбора да се приближи към така жадуваното място в ТОП 3 при жените.

„Гоним мачовете срещу „Левски“ и „ЦСКА“. „Трябва да се представим според очакванията и да оправдаем доверието към нас“, посочи наставникът Страхил Балов. „Няма болни състезателки, а със завръщането на Веси Григорова съставът ще може да разчита на още един полезен играч“, коментира старши-треньорът. Балов и спортно-техническия щаб на „Берое“ имат своите високи очаквания от представянето на момичетата във втория полусезон, което бе и основна причина опитния селекционер да се задържи на поста, въпреки критиките отбора

Селекцията на „Берое“ почива в миналия кръг, а седмица по-рано постигна категорична победа с 3:0 над състава на „Казанлък“.

Момичетата от школата ни играха с ЦСКА, а в този кръг гостуват на „Славия“. Двубоят на казанлъчанки утре започва от 17:00 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram