От Фейсбук: Има ли Ради Милев рекорди или не?!

Жегнат от негативни коментари и съмнения за неговите рекорди и успехи в мрежата, ултрамаратонецът от Казанлък „изригна“ във Фейсбук. Огорчен от изказаното недоверие, Ради публикува под своя пост и протоколи от негови участия в бягания от 2014 и 2015 г., в които поставя национални и подобрява световни рекорди.

Ето и какво написа във Фейсбук в групата Ултрамаратонци атлетът родолюбец от Казанлък, продължаващ да ни изумява с воля и физика, въпреки своите 69 години.

„Благодаря на всички: приятели, познати, непознати, които въпреки негативното мнение на администратора са харесали публикациите!
Задължен съм ви! Задължен съм ви за вашето доверие към мен. Мой дълг е да дам доказателства, че не сте се излъгали в мен. Доказателствата по-долу са за вас.
Всеки има врагове. Ако нямаш врагове, значи не си постигнал нищо! Не очаквай врагът да те похвали. И не се радвай, ако го направи. Ако врагът те похвали, спри обърни се назад и виж къде си сбъркал!
Има ли Ради Милев рекорди или не?! Аз вярвам на това което съм получил и на тези които са ми го изпратили, но всеки има право да се съмнява.
https://recordsetter.com/user/RadiMilev Тук могат да се видят 5 рекорда за клякане.

Три уточнения:
1. За един час съм направил 3634 клека. Поискъл съм и са регистрирани 2920, които са междинен резултат при 6 часовото клякане. Исках да има знамето и да е пред паметника на Левски.
2. За 6 часа са направени 17004 клека. Поискани и регистрирани – 13029, толкова дни е живял Левски.
3. Правилата за клековете не съм ги измислил аз, а съм спазвал посочените в RecordSetter.

2 рекорда на 6 дневно бягане 2013 и 2014 – приложени отделно. ( Общоприето при ултрамаратонците е да се наричат световни рекорди, но точния термин в Междунардната Асоциация по Ултрамаратон (IAU) е най-добри постижения.)
Стана малко дълго, но исках да съм пределно точен, за да предотвратя нови съмнения или недоразумения.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram