Свръхтежка категория Снежанка стресна деца в детска градина

Децата в Русия с трепет очакват появата на Дядо Мраз и неговата помощничка Снежанка. Белобрадият старец се появява с купища подаръци, които е приготвил за малчуганите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Дядо Коледа и Снежанка в теснолинейката на 14 декември
По традиция в детските градини на северната държава всяка година се провежда тържество с появата на белобрадия старец. Тази година хит в интернет стана Снежанка в свръхтежка категория, която с появата си на „сцената“ втрещи и развесели всички гости на новогодишния спектакъл.

Освен с ефектен танц и много вталено облекло, Снежанка бе подготвила и стихотворение. Малките зрители със захлас гледат така добре хапващата девица и в тях се е породил въпрос – нима това е истинската Снежнака? Май са ни докарали Баба Яга!

Видеото е запаметило за вечни времена диалога между Снежанка и помощника й в публиката.

„Вие не ме поканихте на празника си“, жалва се Снежанка, а гласът зад кадър казва „А ти кой си, не те познавам“, точно в този момент чисто по детски и искрено се чува едно гласче – „Това е Баба Яга“! Публиката избухва в смях, а съкрушената Снежанка получава урок за цял живот, че децата не са слепи, а много добре виждат, когато превъплащенията на възрастните не са подходящи.

dnes.bg

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram