Мюсюлманите с Петиция за отменя на Октоберфест в Мюнхен

0
814

Ако досега немците са се съмнявали относно мюсюлманската инвазия и образуването на халифат в Европа, вече могат да бъдете сигурни, че тяхното нашествие е праволинейно насочено.

Доказателство затова е Петицията, която бежанците мюсюлмани изпратиха по интернет до Общинската администрация в Мюнхен за забрана на Октоберфест. В Петицията се чете:

Забрана на анти-ислямското събитие Октоберфест

Уважаеми Градски съвет на град Мюнхен,

Пишем Ви това писмо, за да обърнете внимание и да забраните провеждането на Октоберфест. Бихме искали да Ви информираме, че Октоберфест е нетолерантно и анти-ислямско събитие. Ще се опитаме да не обръщаме внимание на събитието, но има твърде много не-ислямски действия, които ще бъдат извършени на Октоберфест. Такива, като консумация на алкохол, публична голота, и т.н.

Ние разбираме, че Октоберфест е с многогодишна немска традиция, но ние мюсюлманите, не можем да понесем това анти-ислямско събитие, защото това обижда всички мюсюлмани по света. Ние искаме незабавно прекратяване на предстоящия Октоберфест 2015. Защото ние сме убедени, че Октоберфест ще обиди всички ново пристигнали мюсюлмански бежанци, пристигащи от Сирия, Ирак и Афганистан. Отмяната на Октоберфест ще помогне на бежанците да не забравят своите ислямски традиции.

Благодарим Ви за вниманието по този въпрос.

Поздрави, Морад Алмуради – а, под петицията са се подписали 500 души.

Общинската администрация на Мюнхен се чуди, как да постъпи тази година по време на Октоберфест, за да няма сблъсъци и ексцесии. Това наистина е бедствие и поставиха следният текст по билбордове в града!

МЮНХЕНСКАТА ПОЛИЦИЯ Е В ПЪЛНА ГОТОВНОСТ ЗА ОПАЗВАНЕ БЕЗОПАСНОСТТА, КАКТО НА БЕЖАНЦИТЕ, ТАКА И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ОКТОБЕРФЕСТ

Полицейските органи в Мюнхен са готови за Октоберфест 2015 и са предвидили петстотин полицаи, които ще гарантират сигурността и осигуряват реда около и в зоната на фестивала. Това беше заявено на пресконференция в Мюнхен във вторник.

„Ние сме взели всички необходими предпазни мерки, както всяка година“, каза в интервю зам. кмета на града Вилфрид Блуме-Байърли. Но, немските граждани са притеснени, защото около 40 000 бежанци са пристигнали в баварската столица през последните две седмици. Блуме-Байърли каза, че по време на Октоберфест, двете групи ще бъдат насочени по отделно, бежанците на север, а гостите на юг.

182-рия Октоберфест започва в събота и градът очаква да посрещне шест милиона посетители, което е повече от притеснително, като се вземат предвид и думите на кмета Дитер Райтер, че: „Мюнхен е достигнал своя лимит /на пресконференция в събота/ трудно се управлява този огромен наплив от хора и това е национален проблем“. Мнозина в Мюнхен мислят, че Германия е длъжна да помогне на тези хора в нужда, но чувството на страх заменя първоначалната еуфория Това се вижда по настроението на населението, когато пристигнат влаковете пълни с имигранти./spodeli.eu/

00percentfedup.com/muslim-petitions-to-cancel-oktoberfest-in-germany-as-munich-police-plan-to-keep-refugees-and-revelers-apart/

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here