Най-зловещото и мистериозно място на света е в Тибет

0
1049

Едно от най-мистериозните и пълно с аномалии места в света е планината Кайлас, която се намира в Тибет. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че всъщност това е пирамида, но никой няма никакво обяснение за това как е възникнала тя.

Очертанията ѝ са разположени така, че тя да е обърната точно към четирите посоки на света. А аномалиите, за които съобщават различни хора, посетили тази планина – пирамида, направо ще ви оставят без думи.

Най-зловещото и мистериозно място на света е в Тибет

Посетителите на местността съобщават за необяснима светлина, която се появява нощно време на върха на планината. Именно това е едно от нещата, които е привличало туристи и учени. Сноп сиво – бяла светлина се извива и отива право към небето.

Редица алпинисти са се опитвали да се покатерят на върха на планината, но тя сякаш не ги пуска да преминат по-високо. Смелчаците, опитвали това, разказват за преживявания, от които косите ви ще се изправят.

Най-зловещото и мистериозно място на света е в Тибет

Щом стигнели до средата, времето рязко се влошавало. Започвало да им се повдига, някои халюцинирали. Много от тях забелязвали, че в подножието на планината компасите им започвали бясно да се въртят, а часовниците им или забавяли, или забързвали.

Група хора, които искали да стигнат до върха на Кайлас, стигнала до средата на планината и с ужас установила, че всички изглеждат по-стари с около 20 години. Никой от тях не можел да обясни логично случващото се.

Най-зловещото и мистериозно място на света е в Тибет

Монаси, които живеят в манастир недалече от планината, твърдят, че планината е свещена и нейните духове не допускат никой да достигне до върха.

Заради необяснимите аномалии въздушното пространство над планината е напълно затворено и има забрана за преминаване на самолети.

Факти БГ

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here