Новият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“ вече е готов

0
88
Director Quentin Tarantino gestures as he arrives at the 5th edition of the Lumiere Festival, in Lyon, central France, Monday, Oct. 14, 2013. (AP Photo/Laurent Cipriani)

Лентата „Имало едно време в Холивуд“ ще бъде представена първо на кинофестивала в Кан. В главните роли са звездите Брад Пит и Леонардо ди Каприо.

Лос Анджелис 1969-а година. Рик Далтън е залязваща уестърн звезда. Клиф Бут е неговият дубльор. Двамата трудно приемат това, че вече не са на върха на славата.

В ролите на тези всъщност измислени холивудски звезди, влизат Леонардо ди Каприо и Брад Пит. Звездната компания е допълнена от Ал Пачино, Дакота Фанинг и Марго Роби.

Голямото завръщане на Куентин Тарантино е и 9-и негов авторки филм. Отнема му 5 години да създаде „Имало едно време в Холивуд“, а през последните 4 месеца почти не напуска студиото, за да е готов с монтажа на филма, навреме за фестивала в „Кан“.

Нарича новия си филм „любовно писмо за Холивуд и ода за киното“.

25 години след „Златната палма“ за „Криминале“ – Тарантино отново ще се бори за голямата награда, а според критиците – не е изключено и да я спечели.

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here