Цветанов на Молитвената закуска-щрак Марийке на портрет на гърба на народа

0
228
Щрак Марийке на портрет. Така изглежда зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов при поредното му шесто участие в Молитвената закуска, организирана от президента на САЩ Доналд Тръмп. В събитието участват представители на над 140 държави.

За няколко дни куп снимки на Цветанов, фотографирал се  с различни ръководни лица на САЩ бяха разпространени в различни медии. Последната среща на втория в ГЕРБ била с  държавния секретар на САЩ Майк Помпео. Нашият човек успял да му каже много неща, става ясно от съобщението на партията. Разказал му за желанието да купим Ф-16, за европредседателството на България, за перспективата, която сме дали за развитие на Македония. Цветанов обяснил даже за Споразумението за приятелство и добросъседство, както и за членството на западната ни съседка в НАТО.

 

Преди това Цветанов , според пресцентъра на ГЕРБ се срещнал с Джо Уилсън – конгресмен от Южна Каролина и председател на Групата за приятелство с България в американския Конгрес. Оказва се, че при тази среща  българският представител се впуснал в дебрите на законотворчеството, като разказал  на Уилсън за законодателните инициативи на 43-то НС.  От пресцентъра не споменават, дали чужденецът е останал изненадан от всичко чуто, но вероятно това би трябвало да се подразбира.

Компания на Цветан Цветанов на закуската прави неговият съпартиец Пламен Нунев. Неясно по какви причини той е оставен да стои встрани от фокуса на вниманието. Любопитно е да се разбере колко струва на данъкоплатеца всички тези снимки и пиара, който си прави Цветанов на гърба на народа.

Фрог

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here