7 неща, които не бива да обличаме за коледния банкет

0
1308

Как да изглеждаме едновременно секси, елегантно, но и подходящо за празничното парти с колегите?

Стилистка реши да сподели кои са 7-те основни правила, които,ако бъдат следвани, ще успеем да направим силно и добро впечатление на фирменото парти.

Нищо чудно да отнесе някой приз за модна икона.

Фирменото парти е важно събитие. През годината много от вас е важно да са строго официални в офиса, а в денят Х може да се покажете и в друга светлина.

Понякога жените обаче прекаляват и забравят някои много важни неща – не всички сме на 20 с перфектни пропорции. А и събитието не винаги позволява всякакви волности.

Сега ще ви кажем 7 стандартни правила, които ще са полезни на всеки.

Никога не слагайте дрехи с щампи на хищници

По-конкретно това се отнася за леопардовите щампи, които жените 50+ просто обожават. Имайте предвид, че такъв принт ви прави да изглеждате по-палави, но и смъква стила ви.

Изобилие от бижута

Нова година наистина чука на врата, но не е нужно  да се правите на коледно дърво. Нека звездата си стои на елхата , а вие грейнете в своя собствена светлина.

Пръстени, няколко гривни, верижка с кръст и божу с камък. Всички си падаме по такива нещо, но прекаленият кич никога не е добра идея. Изберете бижуто си в зависимост от облеклото – ако имате рокля с кръгло деколте – добавете колие. Ако е с висока яка, то може да заложите на стилни обеци.

Прекалено прилепнали рокли

Ако си мислите, че такъв модел ще ви направи по-секси и ще ви втали – значи не разсъждавате правилно. Само ще подчертаете всичките си форми и недостатъци на фигурата си.

Липса на акцент

Много от жените забравят, че е хубаво в тоалета си винаги да има акцент – детайл около който е изградено всичко – това може да са червени обувки например, които привличат вниманието. Може да добавите червен аксесоар и да сложите стилна черна рокля.

Бежови чорапогащници

Време е да се отървете от тях. Обърнете внимание, че и при най-матовите светкавицата от фотоапарата си личи. Ще блестите като на диско бал.

Неподходящи обувки

Специалистката дебело подчертава, че ботушите и вечерната визия са две крайно несъвместими неща. Вземете си обувки или пък заложете на боти до глезена

Грим

Внимавайте много с него. Зле направеният грим може да съсипе изцяло визията ви, колкото и добре да сте съчетали всичко останало. И тук е редно да си изберете акцент – очите или устата.

Най-важният съвет за всички, които искат да изглеждат зашеметяващо на всяко парти, е да бъдат себе си и да научат как правилно да подчертават красотата си.

Ако сте ниски, то не бива да се опитвате да се качвате на много високи обувки, за да правите илюзията, че имате дълги крака.

По-добре сложете мини рокля и средно високи боти.

jenata.blitz.bg

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here