Кмет на ГЕРБ иска да регистрира марката ”Няма такава държава”

0
1122

В Патентното ведомство вече има подедано заявление да бъде регистрирана марката ”Няма такава държава”, както е името на новоучредената партия на Слави Трифонов. Интересното е обаче, че заявител е дългогодишния кмет на ГЕРБ на радомирското село Кондофрей.

Информацията събощава във Фейсбук страницата наречена „Правна лудост“, в която редовно се публикуват куриозни съдебни решения и  лудости в правото.

Ето какво пишат администраторите:

НЯМА ТАКАВА (ХУБАВА) МАРКА!

Проверка на Правна лудост разкри, че, докато Слави Трифонов води съдебна битка за регистрация на „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ като име на политическа партия, същата фраза вече е преминала през цедката на експертизата на Патентно ведомство за регистрация като търговска марка за стоки и услуги, подхождащи за извършване на партийна дейност.

За голяма изненада, обаче, заявител на марката „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА“ не е г-н Станислав Тодоров Трифонов или някой от ръководството на новоучредяващата се партия, а публично неизвестният Чавдар Иванов Новаков.

Справка показва, че това е името на дългогодишния кмет от ПП ГЕРБ на радомирското село Кондофрей – Чавдар Иванов Новаков! Случайност?!

Нима някой недобросъвестен хитрец иска да открадне марката на г-н Трифонов, за да изнудва партията му? Или нововъзникващата политическа сила е избрала да повери правата върху отличителните си знаци на сламен човек.

Времето ще покаже!

Впрочем, г-н Слави Т. Трифонов, срокът за подаване на опозиция е 29.02.2020 г.

Правна лудост, Фейсбук

Фрогнюз

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here