Мая Манолова прави гражданска платформа за натиск, покани Борисов в безплатната приемна

0
378

Няма да правя политическа партия. С екипа, с който работихме в кампанията за местните избори, създаваме гражданска платформа. 

Това заяви бившият омбудсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова по бТВ. Тя поясни, че платформата ще е за подаване на сигнали и граждански натиск върху институциите. Всичко е политика и гражданите трябва да се заемат с политика, за да защитят правата си, каза още Манолова.

Тя организира и безплатна приемна, в която хората ще могат да получават консултации от експерти и адвокати. Тя предложи на екипа на премиера Бойко Борисов да отиде в нейната приемна и да се запознае с проблемите на хората.

Относно финансирането Манолова уточни, че първоначално тя й нейният екип ще дават средства, а след това на сайта им ще има и дарителска сметка, на която хората ще могат да правят своите дарения.

Тя за пореден път отбеляза, че е имало изключително тежки нарушения на изборни процес. Важно е да бъдат извадени тези нарушения, защото избори пак ще има. Утре може на партията на Борисов да откраднат гласовете, както откраднаха моите, подчерта Манолова.

Оффнюз

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here