Д-р Михайлов: Борисов е в моноспектакъла на собствената си неизбежност

0
514
Борисов не е победител, той е уморен. Живее в телевизията като на палатка, той е в моноспектакъл на собствената му неизбежност. Това заяви пред БНТ д-р Николай Михайлов.

Премиерът мина през различни фази. Отначало бе отмъстител, но нищо не направи. Сформира коалиция на силните, за да манипулира и да контролира държавата. Борисов плаши. Като дойдат БСП и ДПС ще стане страшно, казва той.

 

Може да подаде оставка, защото не обича да управлява мразен. Обича да прави сметки. Ще напусне властта с ефекта на носталгия за това къде е Бойко. Той е моногамно обичан от неговите хора.

 

Опозицията в лицето на Нинова може да е ефективна, само когато през избори успее. Дотогава не е опозиция.

 

Валери Симеонов не призна истински вината си. Вчера беше напрегнат, защото отчита положението си като унизително да подава оставка. С оставката си обаче заяви, че стартира своята предизборна кампания и своя реванш.

 

Симеонов е компрометиран човек за европейска България, не разбира какво означават понятията толерантност и такт, които са сублимация на съществото. Симеонов трябва да има вътрешно образование, за да участва в европейската политика. Волен Сидеров осъзна това, той е добър имитатор.

ФРОГ

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here