Марешки видя атака, мисли още за имунитета

0
249

Веселин Марешки и колегите му от „Воля“ – Кръстина Таскова и Пламен Христов, все още не са решили дали ще свалят имунитета си.

Лидерът на партията заяви, че първо искат да видят кои са тези, които имат интерес да им бъде свален имунитета.

Днес стана ясно, че главният прокурор Сотир Цацаров отново иска имунитетите на тримата депутати от „Воля“, които бяха свалени заради разследване за изнудване. Сега прокуратурата иска да ги проверява и за друго престъпение – сговаряне на извършване на престъпления.

„Това е втора серия на първото, сменили са члена, по който сме си дали имунитета първия път. И сега искат да си го дадем пак по друг член. Цяла година разследват за изнудване, не намират нищо и сега са решили, че ще е за нещо друго“, коментира Веселин Марешки.

От „Воля“ обаче щели да помислят дали да се откажат от имунитета си този път, а Марешки заподозря и че атаката можело да идва от хора, за които от „Воля“ не са удобни.

„Появиха се и реакции, че сме прекалено остри към някои вицепремиери, ставаме неудобни. Ако е това, да го кажат и да мислим. Да видим за обвинение за изнудване ли става дума или обвинение, че искаме двама изверги да бъдат изхвърлени от правителството“, завърши Марешки.

dnes.bg

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here