ГЕРБ посочиха враговете си – Манолова, Нинова, Трифонов, Костов, „Демократична България“ и Радев

0
754

На работната среща свикана от ГЕРБ на сцената бяха извадени всички кметове на партията и на политическите им партньори от СДС. Лидерът на партията и настоящ премиер Бойко Борисов, съобщи, че е решил да свика срещата, за да покаже, че няма пропукване в редиците на управляващите. Най-голямо се оказа огорчението от „Демократична България“.

Първи поздрави кметовете бившият президент Росен Плевнелиев, който посочи като врагове на ГЕРБ освен Мая Манолово и Корнелия Нинова, президентът Румен Радев, Иван Костов и Слави Трифонов. По думите му, никой от тях не е казал и дума за „Костинброд“.

Борисов също говори за опонентите на ГЕРБ, като особено остро и обидено се изказа за „Демократична България“, които подкрепиха Мая Манолова на балотажа.

„Много съм огорчен от нашите приятели, които трябва да спрем да наричаме демократи. Те са деца на бившата номенклатура. Тези ли демократи бе? Те ли се съешиха с Христо Иванов и Атанасов? Това е опозицията вътре, която е била със своите сателити“, отбеляза Борисов.

Борисов коментира и римския вот. „Накарал съм да ми изкарат за президентските избори, защото ми казват, че циганите обичали Бойко. Защото им осигуряваме работни места, 50 000 деца ги вкарахме да учат, за да не крадат. В София, ако не са ромите, кой ще ви чисти? Метат като пчелички. Мръсната работа я вършат само те. Ние сме им осигурили техните деца да са образовани, колкото нашите и да си изкарват честно парите“, обобщи премиера.

„Днес чух, че Нинова казала, че имало репресирани след изборите. Моля я да ми ги изпрати тези хора. Ако се окаже, че е вярно лично ще им се извиня и този който си го е позволил, ще има реакция“, закани се Борисов.

Той се обърна към Делян Добрев и заяви, че по-добра реабилитация от резултатите в Хасково няма.

Фрог

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here