ДПС разговаря за вота на недоверие на социалистите

0
90

ДПС и БСП сядат да преговарят за вота на недоверие. Това стана ясно от коментара на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ в парламента.

Разговаряхме, че ще се координираме и съвсем официално ще седнем да разговаряме и да обсъдим темата и въпроса, свързан с вота на недоверие, подчерта той.

Иначе темата за корупцията у нас я има във всички международни доклади. „Корупцията като явление я има във властимащите. Това един основен бич за обществото и ние с тази тема много сериозно ще се занимаваме“, заяви Мустафа Карадайъ.

ДПС анализира моралната оставка на здравния министър и оставането на власт на Валери Симеонов. Оставката на Николай Петров e морален акт, но след влезли в сила съдебни решения.

Валери Симеонов все още е вицепремиер, недоумява лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. „Намирисва ли ви на двойни стандарти?“, попита той медиите.

Едното е било морален акт, а другото какво е?“, недоволен е той. Герберите са виновни за двойните стандарти, както и за езика на омразата в обществото. Според Карадйъ никой не е задължен да бъде министър, след като личната воля е да подаде оставка. ДПС ще подкрепи оставката на здравния министър Николай Петров.

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here