Сидеров се събира с Бареков с благословията на Бойко Борисов

0
318
Николай Бареков обяви днес, че партия ”Атака” ще подаде следващата седмица документи за членство в Алианса на европейските консерватори и реформисти (ЕКР).

Очаква се това да стане следващата седмица на редовна среща на алианса в молдовската столица Кишинев. Новината съобщи евродепутатът Николай Бареков по време на конференция за бъдещето на консерватизма в България.

 

От своя страна Волен Сидеров коментира, че засега не възнамерява да напуска „Обединени патриоти“ и да създава предизборен съюз, без да изключва и тази възможност, ако не бъдат изпълнени неговите условия, съобщава БНР.

 

Сутринта преди обявата на Бареков и Сидеров е имало извънредна среща на премиера Бойко Борисов с президента на Алианса на консерваторите и реформиститре в Европа (АКРЕ) Ян Захрадил, в която са участвали Бареков и Сидеров.

 

.

 

От пресцентъра на Бареков са изпратили и протоколната снимка от срещата до медиите. В разпространената информация се казва още, че Бареков е попитал Борисов дали дали вижда път между ЕКР и ЕНП, а Борисов е отговорил, че могат да управляват следващия Европейски парламент, ако постигнат добри резултати.

Фрог

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here