Цветанов учуден: За какво да се оттегля от политиката?

0
77

За какво да се оттегля, запита учуден Цветан Цветанов, зам.-председател на ПГ на ГЕРБ в кулоарите на НС в отговор на въпрос няма ли най-после да напусне политиката, заради негативите, които е събрал около публичната си дейност, предаде репортер на БГНЕС.

След недоумението, което изрази Цветанов започна да изрежда в хронологичен ред данните от справката за шестте си апартамента, с които нашумя в скандала относно тяхното придобиване. Той се опита да защити и произхода на парите, които е придобил тъста му, за да помогне на семейството му, като припомни, че фирмата му е работила от 1990 г. в областта на разрастването на корозията на металите.

На повторния въпрос защо, все пак, не се оттегли от политиката Цветанов се върна отново в хронологичен ред на работата си като вътрешен министър. Той напомни за пореден път акциите за „Килърите“, за залавянето на наркотици и др. Цветанов отрече, че се провалил с операцията по т.нар. „Октопод“, чийто доказателства досега не бяха убедителни в съда.

Работил съм само за интересите на държавата и за това да има по-голяма сигурност, каза той. Да погледнем сега какво се случва в летните курорти с ескортите, добави депутатът от ГЕРБ. Аз се чувствам жертва на Тройната коалиция и на някои хора, които публично оповестиха и раздаваха заклинания по мой адрес, знаете това беше в първите дни на заседанията на този парламент, оплака се Цветанов.

Той отрече също и информация за облаги на една от дъщерите си, учила в Лондон и на най-малката, че прередила други деца при класацията в една от детските градини в София./БГНЕС

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here