Временната комисия отново обсъжда разходите на „Авиоотряд 28“

0
38

КРОСС/ Временната анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства при ползването на правителствения „Авиоотряд 28″ и въздухоплавателни средства на Министерството на отбраната в случаите на ползване не за цели на въоръжените сили за периода август 2009 – март 2013 г. включително да провери кога, по какви дестинации (в страната и чужбина), с каква цел, в какъв състав, с какъв разход на финансови средства са били ползвани въдухоплавателните средства на авиоотряда и Министерството на отбраната ще проведе заседание на 10 септември 2013 г. (вторник) от 14:30 часа, в зала „Запад“ на Народното събрание.
Комисията ще се запознае и ще обсъди постъпилия финансов доклад за разходите, направени за полетите на правителствения „Авиоотряд 28″ и въздухоплавателните средства на Министерството на отбраната в случаите на ползване не за цели на въоръжените сили за периода август 2009 – март 2013 г.
В дневния ред е и изслушване на Аню Ангелов, министър на отбраната в периода 2010-2013 година. Депутатите ще разгледат и предложения за промени в нормативни актове, които уреждат дейността на „Авиоотряд 28″ и въздухоплавателните средства на МО, не за целите на въоръжените сили.

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here