След среднощна акция на МВР: Бърз съд за 10 шофьори. Хванаха и сводник

0
2087

10 бързи полицейски производства за употреба на алкохол и наркотици са образувани при специализирана операция по Южното Черноморие тази нощ.

акция КАТ

Дарик-Бургас припомня, че снощи МВР-Бургас даде старт на мащабна акция срещу рисковите шофьори. В рамките на няколко часа униформени засякоха петима водачи, застанали зад волана след злоупотреба с алкохол, други петима са хванати да карат надрусани.

акция КАТ

„Полицията проверява за всякакви нарушения – неизправни автомобили, липса на документи и застраховка Гражданска отговорност, неправилно спиране и паркиране, непоставени предпазни колани”, подчерта началникът на сектор „Охранителна полиция” комисар Неделчо Рачев.

По думите му, проверката се извършва по специализирана методика, тъй като това е една скрита престъпност с латентен характер. В случая е изключително важна активността на полицията, каза комисар Рачев. „Проверките са наложителни”, посочи той.

комисар Неделчо Рачев
комисар Неделчо Рачев

Междувременно в хода на операцията по линия на пътната безопасност, МВР – служителите са заловили и сводник от Приморско, предлагал 18-годишно момиче за платена любов.

Проверките продължават.

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here