Кърваво писмо към Борисов и ГЕРБ: Отивайте си, докато още е възможно! Толерантността ни се изчерпа

0
2094

Кърваво писмо към оскотялата членска и фенска пасмина на ОПГ ГЕРБ.

Писмото е в отговор на разразилите се в последните 10 години демонстрации на невъзпитание, вулгарност, простащина и арогантност, в следствие на които наблюдаваме болестно състояние, наличие на увреден властови мозък, на тумор в мозъка на държавата и на обществото.

БОЙКО БОРИСОВ, ОПГ ГЕРБ и КВАРТАЛНИТЕ ТЕТКИ – ОТИВАЙТЕ СИ, докато още е възможно!

Толерантността ни се изчерпа.

В следствие на последните 10 години толкова ниско в политиката у нас не се е падало. Произвеждат се глупост след глупост, сътворяват се нелепост след нелепост, правят се грешка след грешка.Започва да става страшно. Единственото възможно опомняне е да се сложи край на тази агония, за да не се стигне до крайни мерки или крайно отвращение от властта.

Очевидно помътняването и затъмнението в съзнанието на политиците и подкрепящите ги електорални утайки е толкова ескалирало, че здравият разум няма никакъв шанс. Наблюдаваме и преживяваме свличане надолу към пропастта.Такава власт не е имало и такива управляващи не сме имали…

Това явно е бездънно дъно.

В този момент, за ТРЕТИ път, България се управлява от криминален престъпник, разследван за контрабанда на цигари, амфетамини, рекет и изнудване, живял, работил и живеещ сред цялата палитра на тежката организирана криминална престъпност на Държавата.

България е в епицентъра на този геополитически разлом и като външна граница на ЕС има реална опасност да се превърне в буферна страна между Турция и Централна и Западна Европа при нов, мащабен бежански поток. В този момент ни Управлява тежко зависим и от Турция, и от ЕС, и от Москва и от САЩ криминален престъпник с досие на престъпленията по-дълго от Китайската стена.

Европа и Турция, Москва и САЩ знаят това, не го разбират единствено един камион освирепели, деградирали, опростачени и десоциализирани тела без души, гордо наричащи се ЧЛЕНКИ и симпатизантки на Организирана престъпна група.

Част от българският народ чрез своя съзнателен, „избор“ в последните 10г. повери съдбата ни –

в много драматичен от глобална, континентална, регионална, и национална гледна точка – на управление,което действа импулсивно и интуитивно, което не може да мисли изобщо, камоли стратегически, да генерира алтернативи и от тях да прави правилни избори, което е в плен на парадигмата на силата, на командването, на рекета и заплахите, на лесните решения, на свещената и несъмняваща се в правотата си простота, на нарцистичната липса на самокритичност, на непритесняващото се от некомпетентността си амбициозност, на гледането на властта като на чук, а на проблемите, които тя трябва да преодолява – като на гвоздеи.

Да повериш властта на управление и управляващи с подобен манталитет, с подобна менталност и престъпни зависимости е винаги много сериозен риск, но днес, сега- в този момент – това е на практика ритуално самоубийство на народ и Държава.

Част от българският народ направи и прави грешен 10 годишен „избор“. Той избра такова управление, което и тогава, и днес и винаги му е противопоказано, което го лишава от шанс и бъдеще, което се държи като динозавър, мисли като динозавър, има архитектура, структура, организъм, туловище като динозавър и управлява като динозавър: безпрекословно и коленопреклонно подчинение на оскотяла членска маса; масивна и саморазрастваща се администрация; вътрешно импулсивна склонност към прилагане на сила и желание за мъст и саморазправа с всеки несъгласен да се страхува от нея; жизнено определяща потребност от послушни изпълнители, бързо напасващи се към стремежа на системата на властта за консумиране, трупане на мускулна маса и себевъзпроизводство;неизбежно атрофиране и ампутиране на интелигентни способности за сметка на първосигналният, робски, послушен манталитет.

БОЙКО БОРИСОВ, ОПГ ГЕРБ и КВАРТАЛНИТЕ ТЕТКИ И ЧИЧАЦИ– ОТИВАЙТЕ СИ, докато още е възможно!

Толерантността ни се изчерпа.

Подписала: Аз!!!!

Силвия Георгиева, Фейсбук

edinnabulgaria.site

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here