Сами си засичаме електромерите

0
44

ЧЕЗ дава възможност на клиентите сами да отчитат и декларират показанията на електромерите си. Това се прави във връзка с новите цени на електроенергията, които влизат в сила от 1 юли, предаде БЛИЦ.

Желаещите да се възползват от тази възможност, трябва да отчетат електромерите си между 29 юни и 1 юли, а подаването на данните към компанията да стане най-късно до 6 юли в центровете за обслужване на клиенти в Западна България и на телефонната линия 0700 10 010.

За да подадат отчета си, потребителите трябва да попълнят „Заявление за деклариране на показания“, което може да се изтегли от сайта на компанията www.cez.bg или да се получи на място в центровете за обслужване на клиенти.

Документът трябва да включва данните от електромера (по всички тарифи), клиентски или абонатен номер, задължително се посочва датата на отчитане, трите имена и адрес на обекта, за който се декларират показания.

От 00:00 ч. на 1 юли на територията на Западна България ще бъдат в сила новите цени на електроенергията и мрежовите услуги, утвърдени от Държавната комисия за енергийно и водно регулиране.

 

Коментари от Фейсбук