Александър Симов: Не може вицепремиерът на България да говори като бургаски хулиган

0
211
Александър Симов

Корнелия Нинова изнесе факти, които доказват, че всички назначения на кабинета „Борисов 3“, са издънки – като се почне от кумата на Цветанов и се стигне до заместник-министъра с нацисткия поздрав, а Антон Тодоров от ГЕРБ отговори с декларация от вида „Комунистите са виновни за всичко“. Това каза в предаването „Делници“ на телевизия „Евроком“ депутатът от БСП Александър Симов.

Той посочи, че според него няма начин Валери Симеонов да остане вицепремиер, след като основните европейски политически партии са реагирали остро на неговата реплика за „майтапчийските снимки“ в Бухенвалд.

Симеонов не осъзна, че вицепремиерът на България не може да си позволи да говори с речника на бургаския хулиган, каза още Симов.

Според него присъствието на лидера на НФСБ в правителството значително намалява неговите шансове да си изкара мандата.

Вярно е, че ако БСП беше спечелила изборите, трябваше да води разговори с Патриотите, но историята ни спести това – можеше сега ние да се пържим на този огън, коментира още депутатът.

Симов призна, че програмата на Патриотите е била добра и социално насочена, но в името на властта вече всички обещания вече са забравени./Епицентър

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here