Електрически стълб се стовари върху коли в Пловдив

0
241
Стълбът е паднал и премазал автомобили снощи в Пловдив. Инцидентът се е случил пред жилищни кооперации. Днес екипи на електроснабдителното дружество отстраняваха повредите в останалите без ток домове.
Инцидентът е станал снощи към 19.30 на улица „Порто Лагос“ в квартал Кършака. Сигналът е подаден на телефон 112 от човек, живеещ наблизо.

На мястото пристигат полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното дружество, които отцепват района. Близо три часа продължават дейностите по вдигането на стълба, който премазва един автомобил и удря странично друг. Собствениците са категорични, че ще търсят правата си за възстановяване на щетите.

От електроразпределителното дружество потвърдиха за БНТ, че стълбът е тяхна собственост. Те са започнали проверка за причините за инцидента, но по първоначална информация голям клон паднал върху проводниците, е причинил инцидента. Относно претенциите, които собствениците на пострадалите автомобили ще предявят, от енергийното дружество заявиха, че ще бъдат разгледани.

frognews.bg
Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here