Бойко Борисов с поздрав за 1 май: Няма успешна държава без икономически постижения!

0
169

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, носител на мандат за съставяне на правителство, поздрави българите за Деня на труда 1 май.

„Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно“, казва Борисов в поздравителния си адрес, публикуван на страницата на лидера на ГЕРБ в интернет.

ГЕРБ е партията на младите хора  – 32 % от младото поколение ни се довериха, подчертава Борисов. И изтъква: „Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ.  За нас това е голяма чест и голяма отговорност.  Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани.“

Ето и пълният текст на поздрава на Бойко Борисов:

Уважаеми сънародници,

Поздравявам Ви по случай Деня на труда. Обръщам се към Вас с пожелание за здраве, силна воля и успех. Няма успешна държава без икономически постижения и добро образование. Развитата икономика и образованата нация са национални приоритети, за които ще работим неуморно. На последните парламентарни избори ГЕРБ бе подкрепена от 43% от хората с висше образование в страната, над 58% от избирателите ни са български граждани в активна възраст – между 31 и 60 години.

ГЕРБ е партията на младите хора  – 32 % от младото поколение ни се довериха. Мнозинството от сънародниците ни, които живеят в чужбина, също избраха ГЕРБ.  За нас това е голяма чест и голяма отговорност.  Вярвам, че заедно ще изградим бъдещето на България като страна със стабилна и работеща икономикa и ще осигурим по-добър живот за всички български граждани.
Работещите хора са локомотивът на държавното развитие. Те създават силната икономикa, която е определяща за високите доходи на всички граждани. Затова аз се обръщам към работещите българи с уважение и благодарност, поемайки ангажимент за сериозна държавна подкрепа към бизнеса и активните граждани. Трябва да обединим усилията си в името на общата цел – да изграждаме и развиваме по-добро бъдеще за нашите деца. България се нуждае от обединение, труд и просвета. Заедно постигнахме много. Вярвам, че ще продължим да вървим по единствения възможен път на развитие – европейският.
Честит празник!

Бойко Борисов

Председател на ПП ГЕРБ

Епицентър

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here