Елена Йончева: Имаме два пътя – или да се оставим на мафията, или да променим това, като гласуваме

0
253
„Пред България има два пътя. Единият е да се оставим на грабителската мафия, а другият е да променим това, като гласуваме на предстоящите европейски избори.“ Това заяви пред медиите в Ловеч на Цветница водачът на листата на „БСП за България“ Елена Йончева. По думите й тази мафия е подчинила всички институции и смачква хората. Тя добави, че предстоящите избори са важни не само за Европа, но и за България.

 

 

 

„Нямам съмнение, че ние ще победим, въпросът е после да започне истинската промяна за страната ни. Нужна е революция в доходите ни и точно левицата може да помогне, защото е разработила законопроекти за общи стандарти за минимална работна заплата в Европа“, добави водачът на листата на левицата. 

В центъра на Ловеч тя се срещна с много граждани, които й пожелаха успех и казаха, че е нужна тотална промяната на управлението в България. По-рано днес Елена Йончева отиде в Троянския манастир за големия християнски празник Цветница. Там тя се срещна с много хора, които й пожелаха успех на предстоящия вот.

 

 

След като изслуша литургията и запали свещ, Йончева разгледа манастира, заедно със сестра Теодора. Кандидатът за евродепутат беше много впечатлена от стаята на Васил Левски, която е запазена в автентичен вид. Сестра Теодора показа на Йончева прохода, откъдето Дяконът на свободата е можел да се спаси от светата обител, ако бъде нападната по време на робството. След това Йончева разгледа и обновената част на манастира. По традиция тя взе и върбови клонки.

 

 

Снимки: БСП

Гласове

 

 

 

 

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here