Борисов: В листата на БСП са шпионин, ДС, шпионин, ДС! Без Станишев БСП няма нищо общо евролевицата

0
276

Мислех да не идвам, но ви гледах – харесахте ми!

Знаехте, че когато ние сме в залата, интересът е към нас, Но като ви видях, реших да ви кажа колко сте добри.

Нашето председателство продължава. Няма да се задържам. Дойдох просто да поздравя всички. Бях притеснен за партията, но виждам ясно, че има много хора, които могат да ни теглят нагоре.

 

Това заяви лидерът на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов пред форума на ГЕРБ. Според него в червената листа имало много Троянски коне, които ще отидат в ЕП..

 

„Сега разбирам защо и нашите опоненти искат да ни вкарат в компроматна игра. Сега разбирам защо листата на БСП са: шпионин , Държавна сигурност, шпионин, Държавна сигурност!, коментира той.

От листата на БСП само един човек нещо разбира от европейска работа, и това е Деница Златева, посочи премиерът.

Според него дори и Русия няма общо с тази листа. „Истината е, че някой иска да им се предложи, но не е наша работа да ги коментираме“, посочи Борисов.

 

„В момента имаме един българин на най-висок пост в света и това е Сергей Станишев. Невключването му в листата показва, че нашите опоненти нямат общо с европейските социалисти. Това ще е и тълкуванието навън. Всеки сега може да му каже „Абе, ти, в България не беше сложен в листата си, а сега тука защо да ни помагаш“, заяви Борисов.

 

Без Станишев в листата, БСП няма нищо общо с европейската левица, наблегна той и подчерта, че Станишев е най-викопоставеният българин в европейските структури.

 

„Бях сигурен и щях да се обзаложа за Иво Христов и за това, че е в листата, защото видях как се гледат с Корнелия Нинова онзи ден. И как правят онзи КСНС в нищото, само за да се говори по темата“, коментира Бойко Борисов.

 

Няма кой да ни надбори, те ще започват с апартаменти и ще свършват с тераси, подчерта Борисов.

 

Не случайно навсякъде, където отидем, България е сочена за пример. Хората признават какво сме направили и правим, казо още в началото на совето изказване Бойко Борисов на финала на представянето на платформата на ГЕРБ и СДС за евровота.

 

 

„Дори и елементарни неща, които трябва да сравним. Знаковата среща ЕС – Турция се проведе у нас именно по време на нашето европредседателство. Срещата Китай – ЕС пък се проведе в Брюксел, а не в Румъния, когато те европредседателстваха“, каза той.

 

Очаквайте подробности!

Епицентър

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here