Георги Марков за оставката на Делян Добрев: Садизъм! В колиби ли да живеят депутатите?

0
505

Няма да гласувам за оставката на Делян Добрев, защото Конституцията ме задължава да гласувам по съвест. Това каза народният представител от ПГ на ГЕРБ Георги Марков по време на дебатите по оставката на Делян Добрев, предаде агенция „Фокус“.

 

„Когато се гласува оставка на народен представител, ние нямаме друг избор, освен да я гласуваме. Така наречената обвързана компенетност. Длъжни сме да го направим. Въпреки това решение на Конституционния съд ще се ползвам от прякото действие на българската Конституция, която ме задължава да гласувам по съвест, поради което няма да гласувам за тази оставка на Делян Добрев“, каза Марков. По думите му Делян Добрев е честно момче.

 

„Делян Добрев е честно момче. Гледах го тази сутрин по БТВ – за втори път каза, че е политически убито. Майната ѝ на неприкосновеносттта на частната собственост, майната ѝ на свободната частна инициатива. В колиби ли да живеят народните представители, какъв е този садизъм? Ще гласувам против“, заяви Георги Марков, предаде Novini.bg.

Епицентър

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here