Психологът Росен Йорданов: Руският премиер не гледаше към Борисов, за разлика от срещата му с Радев

0
975

„Жестовете на Бойко Борисов и на Дмитрий Медведев показаха огромно напрежение, което има между двамата, въпреки че се опитаха да демонстрират близост и увереност.

 

По време на срещата между двамата премиери на 4-ти март имаше много пазене и ограничаване на движенията, в стойката, в ръцете и в ханша“. Това заяви пред БТВ психологът Росен Йорданов, който разтълкува какво говори езикът на тялото на двамата министър-председатели.

 

„Стойката на Дмитрий Медведев е максимално изпъната, торсът му е отдръпнат. Подобна реакция имат хора, които изпитват негативни чувства и се опитват се е да повишат ръста си. Очите на руския премиер са студени и хладни, а самият той не е особено весел“, коментира психологът.

 

„По време на срещата в Министерския съвет, Борисов сяда уверено като домакин, докато Медведев – в края на фотьойла, което отново означава напрежение, неспокойствие, че бърза да си тръгне.

 

Прави впечатление, че руският премиер не гледа към Бойко Борисов, за разлика от срещата му с Румен Радев. Избягването на очен контакт отново е знак за напрежение, недоверие и криене на нещо“, категоричен е Йорданов.

 

„Руският премиер изпита неудобство, когато Борисов го хвана за рамото. Имаше изражение на агресивност. Не е необходимо да се демонстрира такава сърдечност, каквато не съществува“, заключи специалистът.

Епицентър

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here