Висш държавник наредил да се унищожат СРС-та, свързани с над 10 корумпирани депутати

0
560
Висш държавник е наредил да се унищожат СРС-та свързани с над 10 копумпирани депутати. Това разкриха пред Фрог нюз източници от МВР.

Подслушванията били по поръчка на т. нар. спецекипи, сформирани от служители на МВР, ДАНС и прокуратурата през 2009 г. Докато разследващите проучвали живота на престъпен бос, се натъкнали на любопитни  разговори.

 

Ромски барон звънял на народни представители от различни парламентарни групи, за да му съдействат за обществени поръчки в страната. „То твоето не се губи, нали знаеш“, уверявал ги строителя. Народните избраници с радост откликвали, като го насърчавали към кого да се обръща, за да се уредят нещата. В болшинството случаи на помощ се притичвали кметовете на различни градове, става ясно от СРС-та.
Припомняме  ви, че въпросните спецекипи просъществуваха около 2 години, след което бяха закрити. Запознати разказаха пред Фрог, че се събрала взривоопасна информация за корупция по високите етажи на властта. Разобличаващите разговори на депутатите пък били унищожени. Няколко души, обаче успели да копират най-интересните моменти от тях.

Фрог

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here