Корнелия Нинова изрази опасения за честността на изборите у нас пред посланиците от ЕС

0
138
Председателят на БСП Корнелия Нинова проведе работна среща с посланиците на страните–членки на ЕС, акредитирани в България. На срещата бе представена приетата от БСП платформа за предстоящите европейски избори ‘’Визия за Европа’’ и залегналите в нея приоритети за развитие на Европейския съюз.

 

 

Корнелия Нинова изложи пред представителите на дипломатическия корпус приетите изменения в Изборния кодекс, които ограничават правата на българските граждани и нарушават основни демократични принципи в изборния процес, аргументите на БСП за напускане на парламента и изрази опасения за честността на изборите. 

На срещата с европейските дипломати бе представена и дейността на Елена Йончева по разкриване на корупционни практики по висшите етажи на властта  и стартиралия  политически процес срещу нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре разследването на злоупотреби с публични средства. 

В срещата участваха Деница Златева, заместник-председател на НС на БСП, Крум Зарков и Георги Свиленски – заместник-председатели на ПГ на „БСП за България“, Кристиан Вигенин, секретар на ПГ на „БСП за България“, Елена Йончева, говорител на ПГ на „БСП за България“ и депутатът Пенчо Милков. 

 

Снимки: БСП

Гласове

 

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here