Борби за надмощие тресат ченгетата от „Вътрешна сигурност“ и „Инспектората“ на МВР

0
752
Скандали тресат от месеци дирекция „Вътрешна сигурност“ и „Инспектората“ на МВР. Това научи Фрог нюз от източници от вътрешното ведомство. И двете звена са на пряко подчинение на шефа на институцията Младен Маринов.

В „окото на бурята“ са  началниците на „Вътрешна“ и „Инспекторат“. В следствие на раздора, съставът също е разделен, като едните работят в интерес на шефовете, а други в техен ущърб. Основното, с което се замерват противниковите лагери са компромати. Почти ежедневно се пишат доноси, които след това се проверяват. Вътрешни хора споделиха, че средата е изключително нездравословна. Намекват, че става дума за борба за надмощие между хора, приближени до Цветан Цветанов и Делян  Пеевски. Други пък са на мнение, че напрежението се създава заради апетити за повече власт.

 

Уточняваме, че „Вътрешна сигурност“ и „Инспектората“ са двете структури, които се занимават с прочистване на системата от прегрешили ченгета. Не е тайна, че често пъти се използват като бухалка срещу неодобните полицаи. Поради тази причина съставът на МВР се относя с резерви към въпросните звена и  не ги долюбва.

 

 

Фрог

Коментари от Фейсбук

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here