Новини от вас: ГЕРБ да спре вендетата срещу селата, в които останаха без кмет

3
6108

„Да попитам тук при положение че доста общински съветници четат,до кога ще продължава вендетата на ГЕРБ срещу всички села в които кандидатите им не спечелиха,мисля че като бройка сме осем.Доста закани има че ще страдаме видиш ли,в Ръжена вече се усещат резултатите,принуди за напускане,уволнения-оставаме без работници по почистването.Мои съвет-спрете се!!!“, написа във Фейсбук Vangel Simov.

Пресс ТВ публикува поста по повод и на други подобни сигнали за реваншизъм в община Казанлък след местните избори, които редакцията проверява.

Коментари от Фейсбук

3 КОМЕНТАРИ

  1. …то и за Стоянова работят избраниците и ,но ние им плащаме с нашите данъци .Наглост и злоба ….присъщо за управлението на г-жа Стоянова .

  2. И да попитам що крещите, че имало видиш ли вендетата на ГЕРБ, ако избраниците ви не могат да работят за вас, то вендетата не е ли от тях?

  3. Да не се оплакват онези, които или не са гласували, или са си избрали друг кандидат. Кметът на селото трябва да работи и да помага, и да мисли за населението. Ако това липсва, за какъв чеп сте си го избрали?

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here