„Паяка“ тръгва и по ул.“Старозагорска“

1
5958

До дни паркирането на ул.“Старозагорска“ в Казанлък, в участъка от Болницата до Зеления мост, се забранява, узна Пресс ТВ от отлично информирани източници.

Автомобилите вече няма да могат да престояват по тази артерия, мярката се налага заради важността й на основна, която ежедневно е използвана от линейките и пожарните. Болницата и Пожарната са с адреси на тази улица и е необходимо комуникацията към и от тях да е свободна.

Контрол ще осъществяват общинските служители, поставящи скоби и от паяка.

 

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

  1. Моля простете за поста ми, който е малко в страни от темата, но имам въпрос към един от пишещите. Уважаеми господин Димир Говедаров, защо не спазвате нормите за правопис и пунктуация в българския език? Смятам, че Вашият начин за комуникация с другите, които са изразили мнение, е проява на висша форма на неуважение. Проверих и разбрах, че работите в Община Казанлък. Следователно се предполага, че имате достатъчно висок образователен ценз. Обаче е голямо майсторство да направите в седем къси реда над десет грешки. Това си е доказателство пар екселанс за липсата на знания. Моля Ви отидете на уроци по български език. Не е срамно да отидете, срамно е да пишете по начин, оскърбителен за всеки що годе справящ се с българския език.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here