Новини от вас: Кметската улица на Казанлък

2
16706

Така изглежда ул.“Добруджа“(улицата на г-жа Галина Стояновa) след малък ремонт на спукана водопроводна тръба свършиха си работата оставиха да газим във вода и кал,която внасяме по домовете си. Кой е отговорен за това безобразие и трябва ли да се търси отговорност от В и К?Кой трябва да почисти всичко това?

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

  1. Няма угодия, има само мъмрене …. Нали през 2011 Самарски в предизборната си кампания из целия град разлепи, че тук ще има асфалт? Е дабе го поставил по време на кампанията, а не сега неговите хорица да снимат и показват къде нямало!

  2. Преди години един заместник-кмет, който живееше няколко улици южно от ул. „Добруджа“ направи необходимото неговата улица да бъде преасфалтирана. Хората негодуваха в смисъл, че как може той да преасфалтира улицата, на която живее. Сега се вижда, че г-жа Стоянова, през чийто кметски мандати бяха преасфалтирани десетки и десетки улици е пренебрегнала своето удобство и нейната улица е в такова състояние. Хората пак недоволстват. Абе, хора кога ще ви се угоди! За вас каквото и да прави един човек разполагащ с някаква власт все е лошо.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here