Бременна в 6-я месец се блъсна в безстопанствени коне на пътя

2
11525

Безстопанствени коне, предизвикаха тежка катастрофа на подбалканския път София – Бургас. 28 годишно момиче, бременно в 6-я месец се се блъснало с автомобила си във внезапно излезлите на пътното платно коне. Колата преобръща и излетяла на 20 метра от пътя. Инцидентът става до село Габарево. Бременната жена е транспортирана от спешна помощ в казанлъшката болница. Тя е вън от опасност за живота. Има травми по тялото. Ползвала е обезопасителен колан. Оставена е за 24-часово наблюдение в родилното отделение на болницата. Припомняме ви, че преди по-малко от месец в региона загинаха двама млади души, след като на главния път имаше необозначени каруца и двуколка.

Коментари от Фейсбук

2 КОМЕНТАРИ

 1. Сега нека се появят един куп разбирачи да обяснят как жената не е видяла стадо коне и чак се е преобърнала. Последният месец новините от региона трябва да са „хората ор конюшнята Казанлък пречат на конете да си ходят спокойно по пътя и ги блъскат“. Явно тука вече сме ранчо, а не място за живеене.

  • Ужас,

   Ти да не си с впечатлението, че пътя е писта и няма никакви препятствия по него? Въпроса е да караш в разумни граници, че когато се случи нещо да можеш да реагираш. Затова ги има ония ограничения „40“, „60“, „90“. Че когато ти не можеш да си поставяш граници – закона да ти ги поставя. И това са ограничения като в другите закони „не убивай“, „не кради“… граници, граници. и като прекрачите границите на физиката, само ви остава да се молите:
   – на пътя да няма коне
   – на пътя да няма каруци
   – на пътя да няма спряла аварирала кола
   – на пътя да няма дупка
   – на пътя да няма разлято масло или разсипан пясък
   и т.н.

   Молете се, аз ще си зачитам законите на физиката.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here